Marknadens mest prisvärda alternativ

Hör alltid med oss innan du ska sälja din maskin, fordon eller redskap.
Vi har stor kunskap och erfarenhet i vad som krävs för att sälja just ditt objekt.

Hör alltid med oss innan du ska sälja din maskin, fordon eller redskap. Vi har stor kunskap och erfarenhet i vad som krävs för att sälja just ditt objekt.

Bli kontaktadBli kontaktadVåra auktionsmäklare

Vår process

Så fungerar det

kontakta-oss

Kontakta oss

Kontakta oss så kopplar vi ihop dig med den auktionsmäklare som är ansvarig i din region. Du kan också enkelt kontakta dem direkt nedan.

boka-tid

Boka tid

Tillsammans kommer ni fram till ett datum och tid som passar er båda att träffas och fotografera ditt objekt. Kanske har du fler objekt vid samma tillfälle?

förberedelser

Förbered objektet

För att bilderna ska bli så bra som möjligt plockar du fram objektet från eventuell förvaring och tvättar av det för att skapa bra förutsättning inför auktionen.

få-besök

Få besök

Auktionsmäklaren besöker dig för att gå igenom det objekt du tänkt sälja. Vi tar bilder, filmar objektet och sätter ihop information.

En innovativ samarbetspartner

Internationell räckvidd
med lokal förankring

Vi tar hand om hela processen från fotografering och dokumentation till förhandling, hantering av transaktioner och support. Genom egen support, ekonomi och utvecklingsavdelning har vi alla verktyg som krävs för att erbjuda en attraktiv och anpassningsbar tjänst för er verksamhet.

Det som identifierar vårt sätt att arbeta är att vi levererar, och får objekt sålda. Vi har stor kunskap i vad som krävs för att hitta rätt köpare till ditt objekt, och avlasta er verksamhet utan att kompromissa på kvalité och professionalism. Våra auktionsmäklare har stor kunskap inom såväl maskiner som förhandling, något som ökar förutsättningarna för en framgångsrik affär. Vi har ett tätt samarbete med alla våra säljare och är prestigelösa i vår uppgift, att sälja ert objekt.

Vi jobbar hela tiden med att utveckla vår tjänst och har alla verktyg som krävs för att inte bara uppfylla våra säljares förväntningar utan överträffa dem. Detta gör vi varje dag genom att sälja objekt och få bra betalt.

Vi hjälper dig

Med stor erfarenhet & engagemang

anders-auktionsmaklare

Anders Smedberg

Auktionsmäklare

andreas-auktionsmaklare

Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje, Västerås m.fl.

jan-auktionsmaklare

Jan Andersson

Auktionsmäklare

andreas-auktionsmaklare

Svedala, Helsingborg, Malmö m.fl.

andreas-auktionsmaklare

Magnus Junefelt

Auktionsmäklare

andreas-auktionsmaklare

Jönköping, Tranås, Nässjö, Hultsfred m.fl.

simon-saljsupport

Simon Junefelt

Säljsupport

jakob-saljsupport

Jakob Ekstener

Säljsupport

Ett urval sålda objekt

Säker marknadsplats för alla

Såld

Traktorgrävare Huddig 1260C - 2016

235 bud

1 635 000 kr