Om Juneporten

Auktioner för privatpersoner och företag

JUNEPORTEN

Enkelhet.

Ett utav våra ledord på Juneporten är enkelhet. Vi visar detta genom att skapa möjlighet för säljare att själv publicera auktioner. Önskar man hjälp under processen finns vi alltid här för att hjälpa till, antingen genom chatt, e-post eller telefon.

auktioner med juneporten

Skapa kostnadsfritt säljkonto

Du skapar enkelt ett säljkonto hos Juneporten. Efter att du skickat in förfrågan granskar vi din information för att sedan godkänna säljare som uppfyller våra villkor. Detta brukar maximalt ta 24h och du får ett e-post utav oss med ditt kund-ID och lösenord. Det finns inga begränsningar på hur många auktioner du kan publicera utan vi hjälper dig gärna med de objekt du vill sälja som passar i våra kategorier.

- Låga avgifter

- Bred exponering

- Personlig support


Lägga upp auktion

Vi har anpassat vårt verktyg för att din publicering ska vara så smidig som möjligt. Genom att besvara de obligatoriska och frivilliga frågorna får köparen en bra bild utav vilket skick ditt objekt har och om det är något som de är intresserade utav. Alla våra verktyg är också anpassade efter alla enheter vilket gör att det är lika lätt att lägga upp en auktionen med mobiltelefonen som datorn.

- Enkel publicering

- Vägledning med vårt verktyg

- Lägg upp med mobiltelefonen

Skapa kostnadsfritt köpkonto

Du skapar enkelt ett köpkonto hos Juneporten och du kan bjuda på ditt drömobjekt inom bara några minuter. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer på de objekt du visar intresse för genom att skicka e-post så att du vet om du har högsta budet eller blivit överbjuden.


- Verifierade säljare

- Granskade objekt

- Personlig support

Hitta ditt objekt

Genom enkel filtrering utav auktioner kan du välja de objekt som passar dig , i din region. Du kan också se vilka auktioner som har tillgång till "Direktköp", en funktion som gör det möjligt för dig som köpare att direkt köpa objektet och därmed avsluta auktionen.

- Låga avgifter

- Enkel filtrering

- Anpassade produktkategorier